2017-2018 Deneme Sınavları Arşiv

Merhaba Arkadaşlar

2017-2018 yılında Selçuk Ortaokulu olarak öğrencilerimizin sınav becerilerini artırabilmek, kazanımları ölçebilmek için yapmış olduğumuz deneme sınavları bu sayfada listelenmiştir. Eski verileri hala soran velilerimiz olduğundan yeni duyuru sayfasından kaldırılarak arşiv olarak buraya eklenmiştir.

Yeni dönemde yapılacak deneme sınavları duyurularına ve yeni yapılan deneme sınavı sonuçlarına https://ozgurseremet.com/deneme-sinavi/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

**** ESKİ ***
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SELÇUK ORTAOKULU DENEME SINAVI SONUÇLARI ARŞİVİ


17 NİSAN 2018 7-8 SINIFLARA 19 NİSAN 2018 5-6 SINIFLARA UYGULANAN DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okulumuzda 17 NİSAN 2018 günü 7. ve 8. sınıflarımıza 19 NİSAN 2018 günü 5. ve 6. sınıflarımıza Martı Yayınlarının denemesi yapılmıştır. Yapılan denemenin sonuçları aşağıda listelenmiştir.

  • 5. Sınıflarda okul birincimiz Asilhan KOŞAR olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
  • 6. Sınıflarda okul birincimiz İrem İsra KAYA ve Zülal TARI olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
  • 7. Sınıflarda okul birincimiz Ayşe ÇİFTÇİ olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
  • 8. Sınıflarda okul birincimiz İrem YILDIZ ve M. Arda KILINÇ olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tüm öğrencilerimizin deneme sınavı sonuçları tek liste halinde paylaşılmıştır. Listede önce 8. sınıflar sonra 7 sonra 6 en son 5. sınıfların listesi bulunmaktadır. Deneme sınavı sonuçları listesine ulaşmak için tıklayınız.


14 MART 2018 ÇARŞAMBA DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okulumuzda 14 MART 2018  Çarşamba günü tüm sınıflarımıza Dört Mevsim Kültür Yayınlarının denemesi yapılmıştır. Yapılan denemenin sonuçları aşağıda listelenmiştir.

  • 5. Sınıflarda okul birincimiz Yaren COŞKUN olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 5. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 6. Sınıflarda okul birincimiz Sedat ÇELİK ve Sıla BAŞÇI olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 6. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 7. Sınıflarda okul birincimiz Ayşe ÇİFTÇİ, İbrahim EYİBİNİCİ ve Aleyna BİÇER olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 7. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 8. Sınıflarda okul birincimiz İrem YILDIZ olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

23 ŞUBAT 2018 CUMA DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okulumuzda 23 ŞUBAT 2018  Cuma günü 8. sınıflarımız için MARTI Yayınlarının denemesi yapılmıştır. Yapılan denemenin sonuçları aşağıda listelenmiştir.

  • 8. Sınıflarda okul birincimiz Büşra ŞAHİN olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

MİLLİ İZLEME SINAVI (MİS) SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sivas il genelinde 5. sınıflara uygulanan Milli İzleme Sınavı MİS sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları diğer deneme sınavları gibi burada paylaşamıyoruz. Bu sınavın amacı sıralama yapmak değil kazanımları elde etme düzeyleri belirlemekti. Sonuçlarınız çıktı alınmış branş öğretmenlerinize verilecektir. Branş öğretmenleri düşüncelerini yazdıktan sonra karne dağıtımında sonuçlarınız karne şeklinde verilecektir.

Sonuçlarınızı şimdiden öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip ediniz.

  1. Sonuç sitesine ulaşmak için tıklayınız.
  2. Açılan sayfadan TC Kimlik No bölümüne TC Kimlik Numaranızı yazıp BUL deyiniz.
  3. Sonuçlarınız listelenecektir. Üst kısımdaki menüden Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri sonuçlarınızı seçerek ayrı ayrı görüntüleyebilirsiniz.

20 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okulumuzda 20 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA tüm öğrencilerimize BERKAY Yayınlarının denemesi yapılmıştır. Yapılan denemenin sonuçları aşağıda listelenmiştir.

  • 5. Sınıflarda okul birincimiz Mehmet Efe TÖRNÜK ve Asilhan KOŞAR olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 5. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 6. Sınıflarda okul birincimiz Sümeyye ÇELİK ve Sıla BAŞÇI olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 6. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 7. Sınıflarda okul birincimiz Zeynep Nehir BARIŞ olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 7. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 8. Sınıflarda okul birincimiz Murat MERAL olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Listelerin eklenmesi zaman almıştır. Sebebi bilerek yanlış kodlama yapan arkadaşlardır. Bu arkadaşlarla ayrıca görüşülecektir.


13 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okulumuzda 13 ARALIK 2017 ÇARŞAMBA sadece 8. sınıf öğrencilerimize BİLNET Yayınlarının denemesi yapılmıştır. Yapılan denemenin sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Sınavda alınan puana göre sıralama yapılmıştır. Puan hesabı yapılırken bu sefer yanlış sorular doğrulardan götürmüştür. Size verilen sınav sonuçları ile farklılık gösterebilir. Bunun sebebi bazı öğrencilerimizin sınıflarını işaretlememiş olmaları yanlış kodlama sebebiyle istatistiklerin farklılaşması olabilir.

  • 8. Sınıflarda okul birincimiz İrem YILDIZ olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

22 KASIM 2017 ÇARŞAMBA DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okulumuzda 22 KASIM 2017 SALI sadece 5. sınıf öğrencilerimize İşler Yayınlarının denemesi yapılmıştır. Yapılan denemenin sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Sınavda alınan puana göre sıralama yapılmıştır. Size verilen sınav sonuçları ile farklılık gösterebilir. Bunun sebebi bazı öğrencilerimizin sınıflarını işaretlememiş olmaları yanlış kodlama sebebiyle istatistiklerin farklılaşması olabilir.

  • 5. Sınıflarda okul birincimiz Muhammed Osman KURT olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 5. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

14 KASIM 2017 SALI DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okulumuzda 14 KASIM 2017 SALI Martı Yayınlarının denemesi yapılmıştır. Yapılan denemenin sonuçları aşağıda listelenmiştir.

Sınavda alınan puana göre sıralama yapılmıştır. Size verilen sınav sonuçları ile farklılık gösterebilir. Bunun sebebi bazı öğrencilerimizin sınıflarını işaretlememiş olmaları yanlış kodlama sebebiyle istatistiklerin farklılaşması olabilir.

Bu çalışmada tüm öğrencilerimizin sonuçları tek tek kontrol edilip yanlışlıklar varsa düzeltildikten sonra oluşturulur. Bu sebeple sıralama burada paylaşıldığı gibidir.

Bu çalışmanın bir deneme sınavı olduğunu unutmayın, sadece sonuçlarınızı inceleyerek eksik kaldığınızı düşündüğünüz derslere ağırlık veriniz.

Listeyi sanal ortamda paylaşmayınız.

  • 5. Sınıflarda okul birincimiz Yaren COŞKUN olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 5. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 6. Sınıflarda okul birincimiz Muhammed Sedat ÇELİK ve Sıla BAŞÇI olmuştur. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 6. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 7. Sınıflarda okul birincimiz Berrin PALA olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 7. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.
  • 8. Sınıflarda okul birincimiz İrem YILDIZ, Necmeddin Yağız ÖZBEK, Muhammet Arda KILINÇ ve Elif ERTÜRK olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tüm 8. Sınıf öğrencilerimizin sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*