Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği Çalışma Planı hazırlarken daha önceki senelerde kullandığım planları güncelledim. Ben bu sene planı kullanmayacağım fakat arama yapıp siteye giren arkadaşlar elleri boş dönmesin diye güncelleme gereği hissettim.
Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği Çalışma Planı hazırlanırken dikkat edilenler;
- Plana özel gün ve kutlamalarda görevli öğretmenlere yardımcı olunacağı maddesi eklendi.
- BT sınıfında yapılması gerekenler eklendi.
- Özellikle sene başında DYK kurslarına başvurularda işlerin çoğunu FPBTR öğretmenlerinin hallettiğini bilerek değinmek istedim ve bu konuda da madde eklendi.
Özetle güncellenen Fatih Projesi BT Rehber Öğretmenlik Görevini Yürütecek Öğretmenlerin Görevleri yazısına uygun olarak hazırlanmıştır. Güncellenen görevleri görmek için buraya tıklayınız.

Kendinize göre değiştirip kullanabilirsiniz. Eksikliklerim olabileceği gibi fazladan eklediğim maddelerde söz konusu olabilir.
Düzenlemek çok kolay ilgili satırları silerek bir kez okuyup çıktı alabilirsiniz.
Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği
Çalışma Planı 1. Dönem
Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği 1. Dönem Çalışma Planı görünümü aşağıdaki gibidir. Plan gelen talepler üzerine haftalık olarak hazırlanmıştır.
Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yeni Eğitim Öğretim yılına göre hazırlanmıştır.
2022-2023 Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği 1. Dönem Çalışma Planını Microsoft Word formatında bilgisayarınıza indirmek için Tıklayınız.
Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği
Çalışma Planı 2. Dönem
Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği 2. Dönem Çalışma Planı görünümü aşağıdaki gibidir. Plan gelen talepler üzerine haftalık olarak hazırlanmıştır.
Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yeni Eğitim Öğretim yılına göre hazırlanmıştır.
2022-2023 Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği 2. Dönem Çalışma Planını Microsoft Word formatında bilgisayarınıza indirmek için Tıklayınız.
Planları kendim hazırladığımdan yorucu oldu gözümden kaçanları bildirmekten lütfen çekinmeyin. Eksik ve hataları bildirirseniz en düzgün haline birlikte getirebiliriz.
Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği
Aylık Çalışma Raporları
Arkadaşlar bu konuda çok soru geldi daha önce hazırlamıştım ama paylaşma fırsatı bulamamıştım. Bazı iller bu raporu istiyor bazı iller istemiyor ama ben yine de ihtiyaç duyanlar için ekledim.
Her ay için ayrı ayrı rapor hazırlanmıştı. Maddelere göz atmayı unutmayın. Özellikle EBA Destek noktası görevini yazdım eğer siz görev almıyorsanız bu maddeyi kaldırabilirsiniz.
Eylül – Ekim – Kasım – Aralık – Ocak – Şubat – Mart – Nisan – Mayıs – Haziran
İndirmek istediğiniz ayın raporu üzerine tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Tarihler ve düzenleme henüz 2022-2023 Eğitim öğretim yılına hazırlanmamış en kısa zamanda güncellenecektir.
Lütfen indirdiğiniz belgeleri inceleyip kendinize göre düzenlemeyi unutmayınız.
Dersimizin diğer evraklarına aşağıya eklediğim Bilişim Öğretmeni Evrak Çantası sayfasından ulaşabilirsiniz. Orada bulamadığınız evraklar sitede paylaşılmamış demektir. İstek halinde yoğunluğuma göre paylaşabilirim.
Güncelleme Tarihi: Bu sayfa 01.09.2022 tarihinde güncellenmiştir.
Özgür hocam, öncelikle Kahramanmaraş’tan selamlar. Lazım olan tüm evraklara sitenizden ulaştım. Ellerinize, emeğinize sağlık.İyi çalışmalar diliyorum.
Kahramanmaraş a selamlar hocam iyi günlerde kullanın.
Hocam emeklerinize sağlık. Teşekkür ediyorum. BT rehberi olan herkese kolaylıklar diliyorum.
Teşekkürler hocam
Emeğiniz sağlık. Çok teşekkür ederim.
Elinize saglık hocam
teşekkürler hocam emeğinize sağlık. sitenizde yok yok ne ararsak burda derli toplu buluyoruz
emekleriniz takdire şayan değerli hocam, saygılar ve selamlar
hocam merhaba. Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği 2. Dönem Çalışma Planı linki çalışmıyor. indiremiyoruz bilginize.
Hocam sayfayı yeniden yükleme şansınız var mı bazen yüklenme hatası olabiliyor. Sorunsuz çalışıyor gibi gözlemledim. Hata olursa tekrar yazın alternatif link eklemeye çalışayım.
Teşekkürler hocam elinize sağlık..
Sitenizdeki değerli bilgilerden çok faydalanıyorum. Emeğinize Gönlünüze sağlık hocam. Teşekkürler.
Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın.
Çok teşekkür ederim hocam sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum. derslerde ve etkinliklerde bir çok şeyi sizin sayfanızdan yararlanıyorum. Emeğinize sağlık çok teşekkür eder. çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler hocam eline sağlık. Çalışmalarını takdir ediyoruz…
Güle güle kullanın hocam. Zaten BTR olmak yeterince yorucu birazcık yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.
Elinize sağlık hocam.. Hakkınızı helal edin..
eline koluna sağlık hocam
ellerinize sağlık hocam çok teşekkür ederiz
Adam gibi adam özgür adam. 4 yıldır sizi takip ediyorum ve kaynaklarınız kullanıyorum. Hakkınızı helal edin hocam iyi ki varsınız.
Helali hoş olsun hocam ne demek. Sizin sayenizde güdülenerek daha fazla şeyler yapmaya çalışıyorum.
Sağolun hocam ellerinize sağlık
hocam çok sağolun aşırı yardımcı oldunuzz elleriniz ayaklarınız dert görmesin.
Hocam o geçen senenin planıydı bu seneninkini henüz hazırlamadım birkaç gün içinde inşallah hazırlarım ama onuda ufak bir şekilde değiştirerek kullanabilirsiniz.
hocam çok teşekkürler
Çok teşekkür ederiz hocam. Elinize sağlık.
hocam milli eğitimden haftalık çalışma planı istemişler. bu planı gönderdik kabul etmemişler hafta hafta olması gerekiyormuş. Elinizde böyle bir plan var mı acaba?
Olur hocam 2. dönem için hazırlar sunarım bir iki gün içinde.
hocam eklediğiniz değişikliklerin hiçbiri görev tanımınızda yok, bu yüzden görev tanımlarının dışına çıkarak kendinize ekstra iş çıkarmışsınız.
Hocam o işleri zaten yapıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor. Siz gereksiz gördüğünüz mesajları çıkararak kullanabilirsiniz.
teşekkürler hocam,ellerine sağlık